מתכונים לראש השנה

מתכון מיוחד לראש השנה : פטה כבד עוף עם תפוחים

רכיבים: (ל-10 מנות)
4 בצלים חתוכים לקוביות
כף שמן קנולה
¼ קילו כבדי עוף
2 כפות קונייאק
3 תפוחים חמוצים קצוצים
2 שיני שום
כף סוכר חום
מעט קינמון
מלח

הכנה:
מטגנים את הבצל והשום טיגון קל בשמן קנולה ושמים בקערה בצד.
מטגנים את הכבדים טיגון קל ומוסיפים למחבת כף קוניאק ומעט מלח גס.
במקביל מאדים 3 תפוחים קצוצים עם מעט סוכר חום, כף קוניאק וקינמון.
טוחנים את הבצל, השום והכבדים יחד ליצירת הפטה
מזליפים את תערובת התפוחים מעל ומגישים.

סה”כ : 128 קק”ל למנה, 15 ג’ פחמימות, 7 ג’ חלבון, 124 מ”ג כולסטרול.

חג שמח ושנה טובה!

תפריט נגישות

X